هدف کلان

  • ۰
  • ۰
دانلود

پروتئین&zwnj ها برای تشخیص طعم شیرینی و تلخی و اومامی در سلولهای چشایی نقش اساسی دارند. مواد شیمیایی ناشی از غذا که در بزاق حل می&zwnj شوند؛ از طریق روزنه&zwnj های چشایی با سلولهای چشایی مرتبط می&zwnj شوند. ارتباط می&zwnj تواند از طریق پروتئین&zwnj های سطحی (رسپتور) سلولهای چشایی یا پروتئین&zwnj های ایجاد کننده کانال یونی برقرار شود. تماس فوق باعث تغییرات الکتریکی در سلولهای چشایی شده که از طریق فیبرهای عصبی ایمپالس به مغز فرستاده می&zwnj شود.

برای دانلود کل پاپورپوینت از لینک زیر استفاده کنید:



دریافت‌فایل



لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-107554-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d9%be%d8%a7%d9%88%d8%b1%d9%be%d9%88%db%8c%d9%86%d8%aa-%d8%b2%d8%a8%d8%a7%d9%86-%d9%85%d8%b5%d9%86%d9%88%d8%b9%db%8c-11-%d8%a7%d8%b3%d9%84%d8%a7/
  • ۹۵/۰۷/۰۵
  • dfgsd rtret43rdt

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی