پروتئین&zwnj ها برای تشخیص طعم شیرینی و تلخی و اومامی در سلولهای چشایی نقش اساسی دارند. مواد شیمیایی ناشی از غذا که در بزاق حل می&zwnj شوند؛ از طریق روزنه&zwnj های چشایی با سلولهای چشایی مرتبط می&zwnj شوند. ارتباط می&zwnj تواند از طریق پروتئین&zwnj های سطحی (رسپتور) سلولهای چشایی یا پروتئین&zwnj های ایجاد کننده کانال یونی برقرار شود. تماس فوق باعث تغییرات الکتریکی در سلولهای چشایی شده که از طریق فیبرهای عصبی ایمپالس به مغز فرستاده می&zwnj شود.
برای دانلود کل پاپورپوینت از لینک زیر استفاده کنید:
لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-107554-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d9%be%d8%a7%d9%88%d8%b1%d9%be%d9%88%db%8c%d9%86%d8%aa-%d8%b2%d8%a8%d8%a7%d9%86-%d9%85%d8%b5%d9%86%d9%88%d8%b9%db%8c-11-%d8%a7%d8%b3%d9%84%d8%a7/
- ۹۵/۰۷/۰۵