
لینک *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:6
فهرست مطالب
پیش نیازهای « HACCP» در صنایع غذایی
اصول و مراحل طراحی سامانه « HACCP» در خط تولید رب گوجه فرنگی
بخش اول: پنج مرحله آماده سازی
بخش دوم: طراحی برنامه با بکارگیری اصول هفت گانه
پیش نیازهای « HACCP» در صنایع غذایی
اجرای سامانه « HACCP» در یک کارخانه نیازمند یک سیستم (GMP) می باشد که مهمترین نکات آن عبارتند از:
1- طراحی تأسیسات (طرح اولیه، جاده، طراحی سقف، کف و دیوارها، تهویه و ... )
2- بهداشت محیط کار (نوع و جنس وسائل، مواد ضد عفونی کننده، شستشو کف و ... )
3- نابودسازی ضایعات (شستشو و ضد عفونی کردن، دفع مواد زانو و فاضلاب)
4- مبارزه با جانوران موذی (جوندگان، حشرات، پرندگان، انگل ها و ... )
5- بهداشت کارکنان (بهداشت فردی، معاینات پزشکی، رفتار عادات کارکنان)
6- بهداشت خط تولید (شرایط ماده خام، از بین بردن نقاط کور)
7- آموزش

لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-104126-%d8%aa%d8%ad%d9%82%db%8c%d9%82-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d9%be%d9%8a%d8%b4-%d9%86%d9%8a%d8%a7%d8%b2%d9%87%d8%a7%d9%8a-%c2%abhaccp%c2%bb-%d8%af%d8%b1-%d8%b5%d9%86%d8%a7/
- ۹۵/۰۶/۱۹