
لینک *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه16
فهرست مطالب
مقدمه
عنصر دوّم: « ضایعات»
عنصر سوم: « امنیّت غذایی»
فرضیّه تحقیق
پیشنهاد کاربردی تحقیق
نتیجه
چکیده
حجم انبوه ضایعات نان و واردات گندم که محصولی استراتژیک است، می&zwnj تواند زمینه&zwnj ساز بحران در امنیت غذایی کشور باشد. بر این اساس اصلاح وضعیت موجود در چرخة از تولید گندم تا مصرف نان&zwnj ، ضرورت امنیتی دارد.
مدل&zwnj هایی برای اصلاح این چرخه، از طرف کارشناسان غذایی و صنعتی و فرهنگی ارائه شده است. این مقاله به توصیف مدل پیشنهادی که از منابع دین اسلام به&zwnj دست آمده است، می&zwnj پردازد.
در این مدل، نقاط بحران و ضایعه&zwnj ساز، عبارتند از: انتقال اوّلویت از بخش کشاورزی به دیگر حوزه&zwnj های سرمایه&zwnj گذاریِ علمی و مالی، جدا شدن سبوس از آرد، بازاری شدنِ تولید نان (در برابر تولید در خانه)، بی&zwnj اهمیّت شدن(عادی شدن) نان در فرهنگ عمومی.
راهبردهای اصلاحی در این مدل عبارتند از: انتقال نقطه ثقل سرمایه&zwnj گذاری علمی و مالی به بخش کشاورزی و امنیت غذایی، فرهنگ&zwnj سازی برای استفاده از نانِ سبوس&zwnj دار، انتقال نقطه ثقل تولید نان از بازار به خانه با به&zwnj کارگیریِ ابزار مناسب با زندگی امروزه، بالا بردن ضریب حسّاسیّت و اهمیّت به نان در فرهنگ عمومی.
در مدل پیشنهادی اسلام راهبردهایی برای بهینه&zwnj سازی

لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-103304-%d8%aa%d8%ad%d9%82%db%8c%d9%82-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d9%86%d8%a7%d9%86-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85/
- ۹۵/۰۶/۱۸