
لینک *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:19
فهرست مطالب
دسترسی بموقع به اطلا&zwnj عات صحیح برای تصمیمگیری،
اصلا&zwnj ح فرایندها، فرایندسازی و اصلا&zwnj ح ساختارهای سازمان،
شفاف سازی اطلا&zwnj عات و عملیات،
تامین بموقع و با کیفیت نیازهای مشتریان سازمان،
کاهش بهای تمام شده و افزایش بهره وری، و
بهبود جریان موجودی کالا&zwnj و قطعات و جریان نقدینگی سازمان.
میزگرد: چالشهای فناوری اطلاعات در محیط حسابداری
30 اردیبهشت 1386 - حسابرس - حسابداران به عنوان مدیران، مشاوران و تامین کنندگان اطلاعات نقشی مهم در به کارگیری فناوری اطلا&zwnj عات در سازمانهای بزرگ و کوچک دارند. حرفه حسابداری نیز در کل، تعهد دارد به تواناییها و شایستگیهای لا&zwnj زم حسابداران حرفه ای در زمینه فناوری اطلا&zwnj عات بپردازد و نشان دهد این طیف از مجموعه فعال محیط کسب و کار، از طریق توسعه مداوم دانش حرفه ای خود، توان آشنایی با پیشرفتهای فناوریهای اطلا&zwnj عات را دارد؛ اگرچه حرفه حسابداری نیز با چالشهای متعددی در زمینه فناوری اطلا&zwnj عات روبروست:
فناوری اطلا&zwnj عات بر ساختار، کارکرد و مدیریت سازمانها تاثیر می گذارد و تدوین راهبرد تجاری در واحدهای اقتصادی بدون در نظر گرفتن راهبرد فناوری اطلا&zwnj عات میسر نیست. در نتیجه ضروری است طرحریزی تجاری با طرحریزی فناوری اطلا&zwnj عات به صورتی قوام یافته، یکپارچه شوند و کنترلهای مالی و مدیریتی موثر در سیستمهای جدید به وجود آید.
فناوری اطلا&zwnj عات ماهیت فعالیتهای حسابداری و توجیه اقتصادی آن را دگرگون ساخته است.افزون بر این، تعداد روزافزونی از حسابداران در رشته های مرتبط با فناوری اطلا&zwnj عات سرگرم کارند. بنابراین درک درست حسابداران از بازار خدمات و محصولا&zwnj ت فناوری اطلا&zwnj عات، اثربخشی کار آنها را افزایش می دهد.
تغییرات فناوری اطلا&zwnj عات بسیار سریع و گسترده است و تاثیر روزافزونی بر واحدهای تجاری در کل و فرایندهای تجاری به طور ویژه دارد. فرایندهای ایجاد، ثبت، پردازش و گزارشگری رخدادهای تجاری هر روز در حال دگرگونی است و نقش و سهم انسان نیز به تبع این دگرگونیها پیوسته در حال تغییر است.
مجله حسابرس به منظور آشنا ساختن مخاطبان خود با کوششهایی که برای استفاده موثرتر از فناوری اطلا&zwnj عات در تهیه و ارائه اطلا&zwnj عات اقتصادی و گزارشهای مالی مورد نیاز مدیران صورت می گیرد و طرح مشکلا&zwnj ت و مخاطرات و فرصتهای مربوط، با دست اندرکاران پرتجربه سازمانهای مطرح در قالب یک میزگرد به گفتگو نشست.
موضوعهایی که در این میزگرد مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت عبارت بود از:
1- اطلا&zwnj عات حسابداری الزاماً تنها منبع تامین نیازهای اطلا&zwnj عاتی تصمیمگیری نیست. اطلا&zwnj عات حسابداری در تامین نیازهای اطلا&zwnj عاتی مدیران تا چه اندازه اهمیت و کاربرد دارد؟
2-سیستمهای اطلا&zwnj عاتی سازوکاری مطمئن برای تولید و تامین پیوسته اطلا&zwnj عات است اما ایجاد چنین سیستمی همیشه چالش برانگیز است. دستیابی به سیستمهای اطلا&zwnj عاتی جامع و کامل تا چه اندازه امکانپذیر است؟
3- سیستم اطلا&zwnj عاتی بدون فناوری اطلا&zwnj عات از کارامدی لا&zwnj زم برخوردار نیست. تامین و به کارگیری فناوری اطلا&zwnj عات نیز کار ساده ای نیست. سازمانها برای تامین اطمینانبخش نرم افزارهای کامپیوتری و تخصصهای فناوری اطلا&zwnj عات و غلبه بر مشکلا&zwnj ت آن با چه گزینه هایی روبرو هستند؟
4- نحوه سازماندهی منابع و نیروی انسانی درگیر در زمینه فناوری اطلا&zwnj عات، بر کارایی و اثربخشی سیستمهای اطلا&zwnj عاتی و کارکرد روان آن در سازمان تاثیر دارد. سازماندهی مناسب برای امکانات فناوری اطلا&zwnj عات چگونه باید باشد؟
شرکت کنندگان در میزگرد عبارت بودند از :
علی کاردر، مشاور مدیرعامل و مدیر طرح بهره برداری از سیستمهای برنامه ریزی منابع بنگاه (ERP) در شرکت ملی نفت ایران،
محمود نظاری، عضو موسس و رئیس هیئت مدیره شرکت کامپیوتری همکاران سیستم،
مجید طلایی، معاون مالی و اقتصادی شرکت ملی ذوب آهن اصفهان،
عبدالرحمن ندیمی بوشهری، مشاور اقتصادی بنیاد شهید و امور ایثارگران و رئیس کمیته خدمات مدیریت سازمان حسابرسی.
نظاری
پیشرفتهای بشر وابسته به نیاز و ضرورت است. در بازار رقابتی، نیاز به هوشمندی تجاری، شرکتها را به سوی سیستمهای اطلا&zwnj عاتی که سنگ&zwnj پایه هوشمندی تجاری است، می&zwnj راند. از طرفی بزرگ شدن و جهانی شدن حوزه جغرافیایی دامنه فعالیتها، ضرورت نظارت و کنترل سیستماتیک، استفاده از زیرساختهای فراگیر و گسترش پیوندهای سازمانی را طلب می&zwnj کند. اما در ایران، بخش خصوصی سهم ناچیزی در اقتصاد ملی دارد و در نتیجه بازار رقابتی نمی&zwnj تواند محرک توسعه سیستمهای اطلا&zwnj عاتی باشد.

لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-100926-%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%84%d9%87-%da%86%d8%a7%d9%84%d8%b4%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%81%d9%86%d8%a7%d9%88%d8%b1%db%8c-%d8%a7%d8%b7%d9%84%d8%a7%d8%b9%d8%a7%d8%aa-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d8%ad%db%8c/
- ۹۵/۰۶/۰۹